Bucureşti – Londra Heathrow, zboruri suplimentate de Sărbători » Care sunt prețurile

Bucureşti - Londra Heathrow

Bucureşti – Londra Heathrow. Compania Blue Air a anunțat că va mări numărul curselor între capitala României și cea a Regatului Unit, în luna decembrie.

Blue Air va suplimenta ruta Bucureşti Otopeni – Londra Heathrow, introducând 6 zboruri pe săptămâna în perioada sărbătorilor de iarnă.

Cât costă un zbor Bucureşti – Londra Heathrow

Preţurile biletelor pornesc de la 29.99 euro/ segment, taxe incluse.

În perioada 5 decembrie 2020 – 9 ianuarie 2021, Blue Air va adăuga următoarele zboruri noi pe ruta Bucureşti Otopeni (OTP) – Londra Heathrow (LHR):  

Decembrie 2020: 05.12.2020, 12.12.2020, 19.12.2020 

Ianuarie 2021: 02.01.2021, 09.01.2021

Bucureşti – Londra Heathrow, Blue Air a schimbat aeroportul

Blue Air a anunțat în octombrie că transferă pe Heathrow zborurile operate anterior pe aeroportul Londra Luton, oferind 5 servicii pe săptămână în cadrul orarului de iarnă 20/21 şi introducând 11 zboruri pe săptămână în orarul de vară 2021.

Orarul de iarnă 20/21 va avea 5 zboruri / săptămână, iar orarul de vară 21 – 11 zboruri / săptămână.

„Suntem foarte încântaţi să anunţăm zborurile directe Blue Air între Bucureşti şi Londra Heathrow, cel mai mare aeroport din Regatul Unit şi unul dintre cele mai importante aeroporturi din Europa şi din lume, atât din punct de vedere al numărului de pasageri cât şi din punct de vedere al reţelei de conexiuni oferite.

Lansarea acestei rute stabileşte o nouă etapă esenţială în strategia de dezvoltare a reţelei Blue Air şi confirmă angajamentul nostru de a oferi pasagerilor noştri cele mai bune servicii de transport aerian ultra low-cost şi de a le pune la dispoziţie opţiuni de călătorie suplimentare la un preţ accesibil. Heathrow nu este doar alegerea preferată şi cea mai convenabilă pentru călătorii londonezi, ci reprezintă şi unul dintre cele mai importante hub-uri intercontinentale ale Europei.

Blue Air intenţionează să se asocieze cu mai mulţi transportatori care operează pe Heathrow, pentru a îmbogăţi opţiunile de conectivitate pentru clienţii români din întreaga lume”

Krassimir Tanev, Director Comercial Blue Air

Citește și » Zbor în premieră Bucureşti – Maldive

Termoficare

Termoficare cu probleme în București! S-a semnat un contract de 300 milioane euro

Bucharest Jewish Film Festival

Bucharest Jewish Film Festival 2020 cu documentare în premieră şi conferinţe speciale