Atletico Madrid-Chelsea se va juca la București

Atletico Madrid – Chelsea se va juca la București
Atletico Madrid – Chelsea se va juca la București

Atletico Madrid-Chelsea la București » Ca urmare a restricțiilor impuse delegației din Marea Britanie pe teritoriul Spaniei, gazdele jocului și UEFA au decis ca partida să fie mutată pe Arena Națională din București.

Meciul Atletico Madrid-Chelsea, din manșa tur a optimilor Ligii Campionilor, este programat marți, 23 februarie 2021, de la ora 22:00, și se va disputa fără spectatori.

Atletico Madrid-Chelsea nu e singurul meci mutat

Din cauza interdicțiilor aplicate de mai multe țări vestice (în special împotriva Regatului Unit), UEFA a fost nevoită să mute alte 5 meciuri programate în această lună în cupele continentale.

Optimile Ligii Campionilor, relocate:

  • Leipzig – Liverpool: (16 februarie, Budapesta)
  • Mönchengladbach – Manchester City: (24 februarie, Budapesta)

16-imile Europa League, relocate:

  • Benfica – Arsenal (18 februarie, Roma)
  • Real Sociedad – Manchester United (18 februarie, Torino)
  • Molde – Hoffenheim (18 februarie, Villarreal)

Arena Națională, 54.000 de locuri, a fost selectată pentru a găzdui Atletico Madrid-Chelsea fiind deja inclusă în circuitul UEFA EURO 2020 care va începe peste 4 luni.

Pe acest stadion se vor disputa patru partide de la EURO, trei din grupa C și o optime de finală. De asemenea, Arena va găzdui jocuri la Campionatul European U21 din 2023.

În 2012, pe stadionul din Capitală a fost organizată finala Europa League, câștigată de Atletico Madrid în fața lui Athletic Bilbao.

La Arena Națională a fost deja formată echipa de organizare „EURO 2020 la București” care, împreună cu departamentul Evenimente FRF, va sprijini UEFA pentru desfășurarea în cele mai bune condiții a evenimentului din Liga Campionilor, anunță Federația.

EURO 2020 la București, program complet:

  • Pe 14 iunie, de la ora 18:00, în faza grupelor, se va juca Austria – Macedonia de Nord.
  • Pe 18 iunie, de la ora 15:00, în faza grupelor, se va disputa Macedonia de Nord – Ungaria.
  • Pe 22 iunie, de la ora 18:00, în faza grupelor, va fi duelul Ungaria – Austria.
  • Pe 29 iunie, de la ora 21:00, în optimile de finală, joacă locul 1 din grupa F (Portugalia, Franța sau Germania) contra locului 3 din grupa A, B sau C (de exemplu, ar putea fi Turcia, Rusia, Danemarca sau Austria).

Citește și » Stadionul Arcul de Triumf. Scandal, amenințări și proteste! MTS a luat în administrare arena după 108 ani, iar Federația de Rugby o consideră “o jignire la adresa istoriei sportului”

Opera Naţională Bucureşti - Sala Mare „Nunta lui Figaro”

Opera Naţională Bucureşti – Sala Mare se redeschide cu „Nunta lui Figaro”

termoficare

Au început lucrările de reabilitare a sistemului de termoficare din București