Opera Naţională Bucureşti – Sala Mare se redeschide cu „Nunta lui Figaro”

Opera Naţională Bucureşti - Sala Mare „Nunta lui Figaro”
Opera Naţională Bucureşti - Sala Mare „Nunta lui Figaro”

Opera Națională București își redeschide Sala Mare de spectacole cu „Nunta lui Figaro”.

„Cu emoția prilejuită de reîntoarcerea pe scenă în minunata lume a artei lirice, vă invităm să ne bucurăm împreună de cele mai îndrăgite titluri din repertoriul universal”, informează site-ul Operei.

Vineri, 12 februarie, începând cu ora 18:30, va avea loc spectacolul cu opera „Nunta lui Figaro” de W. A. Mozart, în regia lui Alexander Rădulescu. Orchestra Operei Naționale București va fi condusă de la pupitrul dirijoral de mastrul Vlad Conta.

Duminică, 14 februarie, începând cu ora 18:30, „Revedere muzicală” este invitația noastră la un concert cu pian în conceptul regizoral al Claudiei Machedon. Vor evolua pe scenă soliștii Oana Andra, Veronica Anușca, Mihaela Stanciu, Crina Zancu, Sorana Negrea, Zsuzsana Cerveni, Alin Stoica, Lucian Corchiș, Dan Indricău, Liviu Indricău, Filip Panait, Lucian Petrean, Cătălin Toropoc, Iustinian Zetea, acompaniați la pian de către Luminița Berariu și Mihaela Vîlcea.

Opera Naţională Bucureşti » Bilete și reguli de acces

În această primă etapă de reluare a spectacolelor, pentru a respecta cu strictețe recomandările autorităților privind distanțarea socială, din cele aproape 1.000 de locuri ale Sălii Mari, vor fi disponibile la vânzare doar 30%.

Biletele se pot achiziționa de la Casa de Bilete de la Opera Naţională Bucureşti și online, de pe tickets.operanb.ro.

Accesul la spectacole se va realiza cu minim o oră înaintea evenimentului, în condiții de siguranță și respectând normele în vigoare în contextul actual al pandemiei cu virusul COVID-19. Reprezentațiile vor avea o durată mai scurtă, conform normelor oficiale în vigoare. Regulamentul de participare poate fi consultat AICI.

Opera mai menționează că biletele achiziționate pentru spectacolele anulate și transformate în vouchere pot fi folosite la achiziționarea biletelor la următoarele reprezentații ce vor fi puse în vânzare pe site-ul Operei Naționale București. Mai multe detalii în link-ul: operanb.ro/vouchere.

Citește și » Ce putem vedea în turul ghidat al Teatrului Național din București

Raed Arafat susţine că marile concerte și festivaluri din 2021 ar putea să NU aibă loc

Raed Arafat susţine că marile concerte și festivaluri din 2021 ar putea să NU aibă loc

Atletico Madrid – Chelsea se va juca la București

Atletico Madrid-Chelsea se va juca la București