Clotilde Armand, noul primar al Sectorului 1, a depus jurământul: „Cetăţenii s-au săturat de jaf!”

Clotilde Armand

Noul primar al Sectorului 1, Clotilde Marie Brigitte Armand, a fost învestit în funcție joi, 29 octombrie 2020, în cadrul unei ceremonii desfășurate în Sala de Consiliu a Primăriei Sectorului 1 în cadrul căreia atât noul edil, cât și consilierii locali validați de instanță au depus jurământul, potrivit legislației în vigoare.

Clotilde Armand a declarat după depunerea jurământului ca primar al Sectorului 1, că de astăzi înainte primăria trebuie să funcţioneze 100% pentru cetăţeni.

„De astăzi noi toţi avem o datorie faţă de români. Trebuie ca primăria să funcţioneze 100% pentru cetăţeni. Cunosc problemele din sectorul 1 şi cauzele acestei administraţii defectuoase. Am fost trei ani de zile consilier local şi m-am luptat să îndrept ceea ce era nedrept pentru democraţia noastră. Trebuie să lăsăm orgoliile politice la o parte şi să realizăm de îndată proiecte”, a afirmat Clotilde Armand.

Clotilde Armand: „Gunoiul trebuie aruncat la tomberon”

Conform oficialilor de la Primăria Sectorului 1, în cadrul aceleiași ședințe, au fost validați 24 de consilieri locali. La ceremonia de constituire a Consiliului Local Sector 1 și de învestire a noului primar au participat prefectul Capitalei, Traian Berbeceanu, și președintele USR, Dan Barna.

„Cetăţenii s-au săturat de jaf, de combinaţii şi de promisiuni. Românii vor să vadă că taxele şi impozitele lor ajung acolo unde trebuie, nu în conturile unor firme de casă ale unor partide. Cetăţenii vor să vadă că primăria lucrează pentru ei şi nu invers”

Clotilde Armand, primarul Sectorului 1

Armand a mai precizat că noua echipă de la Primăria Sectorului 1 se va ghida după trei principii și-a anunțat un audit în cadrul insitituției.

„Facem acest lucru pentru a ştii de unde începem şi unde ne situăm. O curăţenie temeinică nu se face ascunzând gunoiul sub preş. Gunoiul trebuie aruncat la tomberon. Ne vom ghida după trei principii: stop pilelor, stop corupţiei, stop birocraţiei”, a mai spus Clotilde Armand.

Citește și » Nicușor Dan a depus jurământul ca primar general: „Cer bucureștenilor răbdare și solidaritate!”

hotel novotel teatrul national bucuresti

Teatrul Național București și intrarea interesantă de la Hotel Novotel, pe Calea Victoriei

Crăciun

Fără târg de Crăciun la București, în 2020! Nicușor Dan: „Suntem pe marginea prăpastiei”