CTP e nervos: „Prefectul Capitalei este dobitocul perfect”

CTP

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu (CTP) e de-a dreptul revoltat din cauza comportamentului autorităţilor din Bucureşti si l-a luat la țintă pe prefectul Capitalei, Gheorghe Cojanu.

Cojanu nu știa duminică nici după 10 ore care este numărul de noi infectări din oraşul de care răspunde și ce măsuri trebuie să ia autoritățile. Chestionat de Digi 24, Gheorghe Cojanu a motivat că era la cumpărături atunci când a fost întrebat care este rata de infectare şi a admis că se mai „bâlbâie” în comunicarea publică pentru că este permanent „în tensiune”.

CTP despre prefectul Bucureștiului: „Prostia lui omoară oameni”

CTP a scris pe pagina sa pe Facebook: „Prefectul Capitalei, Cojanu, este dobitocul perfect. Prostia lui înfoiată, de partid şi de stat, omoară oameni. Mi-e scârbă să vă demonstrez asta. Uitaţi-vă la declaraţiile lui, dacă nu le-aţi auzit în direct.  La ora când scriu, aşa-numitul prefect nu a reuşit să afle numărul de infectaţi de azi din Bucureşti, transmis oficial de la ora 13 – spune că era „la cumpărături” când s-a comunicat. Guvernul îl menţine încă în funcţie. Face un cuplu perfect cu Molusca Anisie”.

Ludovic Orban, prezent duminică seara la B1 TV, a declarat că începând cu ziua de luni, după şedinţa Comitetului Municipal pentru Situaţii de Urgenţă, în Bucureşti va fi obligatorie purtarea măştii în toate spaţiile publice, inclusiv pe stradă, iar restaurantele vor fi închise.

Întrebat ce se întâmplă cu aceste măsuri dacă luni rata de infectarea va scădea din nou sub 3 la mia de locuitori, Gheorghe Cojanu a sugerat că aceste măsuri pot fi anulate chiar în şedinţa în care au fost adoptate. 

Citește și » Nicușor Dan – Promisiuni electorale în campania din 2020

Ludovic Orban

Ludovic Orban confirmă că școlile din București trec în sistem online » Ce alte restricții apar în capitală

sondaj Bucuresti

SONDAJ București » Cele mai mari probleme în Capitală: infrastructura rutieră, poluarea și zgomotul