Parcul și clubul sportiv Cireșarii vor intra în administrarea Primăriei Sectorului 1

Parcul și clubul sportiv Cireșarii

Baza Sportivă Cireșarii urmează să fie preluată de Primărie de la Guvern. Au fost ani și ani de muncă pentru rezolvarea acestei probleme.

Anunțul a fost făcut pe pagina Primăriei Sectorului 1, iar Parcul și clubul sportiv Cireșarii vor intra în administrarea Primărie. Clotilde Armand a avut și o întâlnire cu ministrul Educației și Cercetării, Monica Anisie, ocazie cu care a început demersurile pentru preluarea în administrare de către primărie a acestei importante baze sportive din Sectorul 1.

„În nenumăratele discuții purtate cu locuitorii Sectorului 1, aceștia s-au plâns că baza sportivă Cireșarii se află într-o fază avansată de degradare, în timp ce copiii și tinerii au puține locuri unde să facă sport și mișcare în aer liber”, spune primarul ales Clotilde Armand.

După primirea în administrare a bazei sportive Cireșarii, Primăria Sectorului 1 o va moderniza și reabilita pentru ca tinerii și copiii din această zonă administrativă să aibă condiții civilizate de practicare a sportului și mișcării în mijlocul naturii.

Clotilde Armand a mai declarat: „Ne onorăm astfel angajamentele și începem să reconstruim Sectorul 1. Îi mulțumesc doamnei ministru Monica Anisie pentru înțelegere și colaborare!”.

Semnal de alarmă tras despre parcul și clubul sportiv Cireșarii

Pe 22 august, Ioana Constantin, candidatul PMP la funcția de primar al Sectorului 1 trăgea un semnal de alarmă, pe pagina de Facebook, despre parcul și clubul sportiv Cireșarii.

„A fost amenajat în 1947, iar azi e o ruină care arată cât preț au pus autoritățile locale și centrale pe bucuria și sănătatea copiilor și a tuturor locuitorilor din sector până la urmă. Nu avem baze sportive suficiente, nu investim suficient în sport și în sănătatea copiilor. În mod curios, Parcul Cireșarii a ajuns la Ministerul Educației de ani buni, iar investițiile în baza sportivă au fost insuficiente”, scris Constantin.

parcul si clubul sportiv ciresarii 1
Parcul și clubul sportiv Cireșarii FOTO Facebook

„Primăria Sectorului 1 are obligația să facă toate demersurile pentru ca acest loc să redevină al locuitorilor din sectorul 1 și să investească în amenajarea acestui loc astfel încât să devină unul plăcut pentru relaxare și mișcare pentru cât mai mulți locuitori, să redevină al publicului larg”, mai spunea aceasta.

Citește și » Imagini spectaculoase la Cărtureşti Carusel » Tapiserie în realitate augmentată

ambasada spaniei

Ambasada Spaniei lansează prima campanie de promovare a literaturii la metrou: „Atenţie, se deschid cărţile!”

Fără balcoane improvizate

Fără balcoane improvizate! Primăria Sectorului 4 înlocuiește construcțiile ilegale