Programul mall-urilor se schimbă » Între ce ore vor fi deschise

Programul mall-urilor
Programul mall-urilor

Programul mall-urilor din București se modifică, după măsurile luate din cauza pandemiei de coronavirus.

Compania NEPI Rockcastle, care deține, printre altele, Mega Mall și Promenada Mall, anunță ajustarea programului de funcționare a magazinelor din toate centre sale comerciale, în intervalul 10:00-21:00.

Se continuă măsurile de siguranţă necesare în toate centrele comerciale. Vizitatorii sunt astfel obligaţi să poarte mască de protecţie conform indicaţiilor autorităţilor, aceştia fiind verificaţi atât la intrare, cât şi în timpul vizitei în centrele comerciale şi, implicit, în magazine, notează stirileprotv.ro.

Programul mall-urilor se schimbă, distanțarea socială rămâne

Compania îşi asumă în continuare sistemul prin care asigură distanţarea în centrele comerciale prin intermediul unui perimetru de 15 mp pentru o singură persoană, în incinta magazinelor, sau de de 20 mp pentru o singură persoană, în spaţiile comune (galerie, zone cu trafic intens etc.).

Aerul din centrele comerciale este filtrat si schimbat o dată la trei ore, asigurând astfel o purificare intensivă a spaţiilor, informează compania.

Programul mall-urilor devine 10:00 – 21:00

Începând de luni, 9 noiembrie, autoritățile din România au introdus o serie de restricții, pentru a limita răspândirea pandemiei COVID-19. Astfel, masca a devenit obligatorie pe tot teritoriul ţării, atât în spații închise, cât și în aer liber, au fost instituite o serie de restricţii de circulaţie noaptea, cursurile în învăţământul preuniversitar se desfăşoară online, iar reuniunile şi petrecerile publice sau private, în spaţii închise sau deschise, au fost interzise.

De asemenea, magazinele se închid la ora 21:00, iar pieţele care se află în spaţii închise îşi suspendă activitatea. Farmaciile, benzinăriile şi operatorii economici cu activitate de livrare la domiciliu îşi pot desfăşura activitatea în regim normal de muncă, cu respectarea normelor de protecţie sanitară.

Citește și » Imagini spectaculoase la Cărtureşti Carusel » Tapiserie în realitate augmentată

Animest 2020

A început Animest 2020 » Cele mai noi și mai premiate filme sunt online

Noaptea muzeelor 2020

Noaptea muzeelor 2020, online sau offline? Noi detalii despre eveniment