VIDEO Turist fugărit de urs pe pârtia Clăbucet, din Predeal

Turist fugărit de urs

Turist fugărit de urs » Imagini neașteptate pe pârtia Clăbucet, din Predeal, surprinse sâmbătă la prânz.

Turist fugărit de urs la Predeal. Din fericire, schiorul a scăpat fără probleme. Trei turiști au sunat la 112 pentru a semnala incidentul, iar unii aflați în teleschiuri au filmat momentul și l-au postat pe rețelele de socializare.

VIDEO Turist fugărit de urs

„A fost vorba despre acelaşi urs care a apărut pe Pârtia Clăbucet şi Subteleferic. La fiecare apel jandarmii montani au intervenit prompt şi au îndepărtat animalul de pe pârtie. Datorită faptului că la intervenţie au folosit un ATV cu şenile, zgomotul produs a izgonit ursul în pădure. În urma apelurilor repetate, am luat legătura cu administratorul fondului de vânătoare, care va demara procedurile pentru relocarea animalului”, a transmis Jandarmeria Braşov.

Amendă pentru aglomerație la Postăvarul

Jandarmii din Brașov au intervenit și la Vârful Postăvarul, unde s-a creat o aglomerație la una dintre cabane.

“Spre sfârşitul programului instalaţiei de transport pe cablu s-a produs o aglomerare de turişti la una din cabanele aflate pe Vârful Postăvarul. Jandarmii montani s-au autosesizat şi au solicitat reprezentanţilor cabanei respective să oprească muzica şi să nu mai comercializeze băuturi alcoolice. La acţiune au participat trei echipaje de jandarmi montani şi au fost aplicate şapte avertismente scrise şi o amendă în valoarea de 500 lei”, a mai precizat Jandarmeria Braşov.

Citește și » Excursie de o zi din București: pârtia Sinaia și alte zone de schi și zăpadă

amparcat.ro

amparcat.ro, cea mai nouă aplicație pentru bucureșteni: parchează, plătește, zâmbește

Excursii de weekend din București » Cele mai frumoase castele și cetăți din România

Excursii de weekend din București » Cele mai frumoase castele și cetăți din România