Noaptea Albă a Galeriilor, ediţia a 15-a, va avea loc în octombrie

Noaptea Albă a Galeriilor

Noaptea Albă a Galeriilor – NAG, ediţia a 15-a, va avea loc în perioada 15-17 octombrie iar spaţiile dedicate artei contemporane care doresc să participe sunt invitate să înscrie proiectele pe site-ul oficial până la data de 26 septembrie.

Noaptea Albă a Galeriilor / NAG este cel mai longeviv eveniment dedicat comunităţii creative din Bucureşti.

Iniţiat şi organizat de Asociaţia Ephemair, NAG s-a extins la nivel naţional o dată cu a zecea ediţie din 2016 şi în prezent este organizat în cadrul unei reţele naţionale a organizatorilor locali NAG în mai multe oraşe din România.

Ne pregătim de Noaptea Albă a Galeriilor 2021

Asociaţia Ephemair iniţiază şi organizează proiecte şi acţiuni culturale din domeniul artelor contemporane care vizează dezvoltarea comunităţii artiştilor şi operatorilor culturali din scena independentă şi asumă prin activitatea desfăşurată un rol de mediator al conţinutului cultural către publicul larg.

120846432 3792983437381344 4289846179874950312 n
Noaptea Albă a Galeriilor, ediţia a 15-a, va avea loc în octombrie

Scopul activităţilor desfăşurate de către Asociaţia Ephemair este acela de promovare a artei contemporane din România la nivel local dar şi internaţional. De asemenea Asociaţia Ephemair îşi asumă responsabilitatea socială şi rolul educativ faţă de tineri cărora le facilităm accesul la cultura generaţiei lor.

Proiectele realizate în cadrul Asociaţiei Ephemair au contribuit la consolidarea scenei culturale locale şi au susţinut în mod constant sectorul cultural prin evenimente care au implicat deopotrivă instituţii din sectorul public şi cel privat.

Activitatea de zece ani a Asociaţiei Ephemair a adunat în portofoliul său peste 75 de programe, proiecte şi activităţi culturale.

Noaptea Albă a Galeriilor / NAG Bucureşti este un proiect co-finanţat de Primăria Capitalei prin ARCUB în cadrul Programului Bucureşti – Oraş deschis 2021.

CITEȘTE ȘI » Biletele la concertul susţinut de Teodora Enache-Brody au fost puse în vânzare

Teodora Enache-Brody

Biletele la concertul susţinut de Teodora Enache-Brody au fost puse în vânzare

Teatrul Odeon

Teatrul Odeon deschide stagiunea cu lansarea unei cărţi despre Angela Gheorghiu