Se livrează în Capitală în jur de 15.000 de vouchere pentru cei vaccinaţi cu schema completă

vouchere

Aproximativ 15.000 de vouchere se livrează marţi, în Capitală, pentru cei vaccinaţi anti-COVID cu schema completă după data de 31 august, a anunţat secretarul de stat în Ministerul Sănătăţii Andrei Baciu, vicepreşedinte al CNCAV.

Andrei Baciu, într-o conferinţă de presă la Palatul Victoria, despre vouchere

  • Legat de vouchere pentru cei care se vaccinează cu schema completă în această perioadă, vestea bună este că au început să fie deja livrate.
  • Cred că sunt în jur de opt judeţe care au livrat deja către centre de vaccinare şi astăzi cred că se livrează şi la nivelul municipiului Bucureşti în jur de 15.000 de bucăți.
  • În alte 20 de judeţe sunt în curs de livrare către centre de vaccinare şi alte 10 – 12 judeţe vor livra în perioada imediat următoare.
  • Deci e un proces în desfăşurare, dar cert este că s-a finalizat achiziţia de către DSP pentru aceste vouchere.
  • Pe această cale fac încă o dată un apel către toţi cei care îşi doresc să beneficieze de aceste vouchere, pentru toţi cei care se vaccinează cu schema completă în această perioadă – cinci vouchere de 20 de lei, în total 100 de lei

El a explicat că beneficiarii acestor vouchere sunt toţi cei care s-au vaccinat sau se vaccinează cu schemă completă, din momentul în care ordonanţa de urgenţă prin care a fost reglementat acest lucru a apărut în Monitorul Oficial, adică 31 august.

240796677 1512386249116135 7107793688456212612 n

„Practic, toţi cei care s-au vaccinat cu a doua doză imediat după ce a intrat în vigoare, cât şi cei care fac schema completă în acest moment beneficiază de aceste tichete. Cei care s-au vaccinat până în acest moment sau până în momentul în care ajung la medicii de familie sau la centrele de vaccinare se întorc la punctul la care s-au vaccinat pentru a-şi recolta voucherele respective. Nu trebuie să meargă în alte părţi, merg la centrele de vaccinare respective”, a arătat Andrei Baciu.

CITEȘTE ȘI » Termoenergetica: „În 80% din totalul punctelor termice au fost încărcate instalaţiile pentru căldură”

Termoenergetica

Termoenergetica: „În 80% din totalul punctelor termice au fost încărcate instalaţiile pentru căldură”

Ajutor de încălzire

Ajutor de încălzire pentru cetățenii Sectorului 6