Gigi Becali a rămas fără permis de conducere după ce a fost prins cu 106 km/h în localitate

Gigi Becali

Gigi Becali a rămas fără permis după ce a fost prins, luni, conducând cu 106 km/h în localitate, pe DN7, în localitatea Drăganu din județul Argeș.

Din cauza vitezei, Gigi Becali s-a ales cu permisul suspendat 90 de zile și a și încasat o amendă în valoare de 1.305 de lei.

Evenimentul s-a întâmplat în timp ce milionarul din Pipera se îndrepta către înmormântarea preotului Ieromonah Daniil, din Vâlcea, de la Mănăstirea Frăsinei, care murise cu câteva ore înainte chiar la slujba de Înviere.

Ce a declarat Gigi Becali, imediat după incident

Gigi Becali a spus că a contestat deja sancțiunile, pentru că polițiștii nu ar avea dovada clară că el a greșit.

”Eram pe autobandă, spre Pitești, mergeam la Mănăstire. Ei au stat la șmecherie. N-am rămas fără permis, pentru că două săptămâni pot merge, după care voi câștiga în instanță. Polițistul nici n-a vrut să-mi arate filmarea. Era 100 km/h viteză, el a zis că aveam 103. I-am zis să-mi arate filmarea și nu mi-a arătat. Bă, arată-mi filmarea, să văd filmarea, că dacă nu vrei, o s-o arăți la judecător!. Să văd atunci dacă are, că eu nu cred că are”, a declarat Gigi Becali, la RomâniaTV.

”În ziua de 03 mai a.c., pe DN 7, pe raza localității Drăganu, polițiștii Serviciului Rutier Argeș au oprit în trafic, în cadrul unei acțiuni privind combaterea nerespectării regimului legal de viteză, un conducător auto care circula cu viteză de 106 km/h, în localitate.

Conducătorul auto a fost sancţionat cu amendă în valoare de 1.305 lei, conform OUG 195/2002R privind circulația pe drumurile publice, iar permisul de conducere i-a fost reținut în vederea suspendării dreptului de a conduce pentru 90 de zile, fiind eliberată dovadă înlocuitoare”, se arată în comunicatul Poliției, fără să se specifice că persoana în cauză este Gigi Becali.

CITEȘTE ȘI » Cea mai mare tranşă de vaccin AstraZeneca a ajuns în România

AstraZeneca

Cea mai mare tranşă de vaccin AstraZeneca a ajuns în România

Stadionul Giulești

Stadionul Giulești din capitală aproape de a fi finalizat