Vaccinare 2021. Provocare pentru Andreea Esca, Lucian Mândruţă, Mihai Bobonete şi Văru Săndel

Vaccinare

Coordonatorul campaniei naţionale de vaccinare împotriva COVID-19, medicul Valeriu Gheorghiţă, a lansat, printr-un mesaj video, o provocare pentru Andreea Esca, Lucian Mândruţă, Mihai Bobonete şi Văru Săndel de a spune ce înseamnă vaccinul pentru ei.

Pentru el „vaccinul conţine mai puţină suferinţă, mai puţini oameni bolnavi, mai puţine decese, mai puţine restricţii”, a adăugat Gheorghiţă.

„Ce conţine vaccinul? Vaccinul conţine mai puţină suferinţă, mai puţini oameni bolnavi, mai puţine decese, mai puţine restricţii. Vaccinul conţine bucuria lucrurilor care ne-au lipsit în toate aceste luni de pandemie, conţine concedii petrecute la mare şi în Deltă cu prietenii şi familia.

Conţine mersul la locul de joacă cu copiii, conţine zâmbetul oamenilor din spatele măştilor. Vaccinul conţine normalitate! Lansez o provocare pentru Andreea Esca, pentru Lucian Mândruţă, pentru Mihai Bobonete şi pentru Sandu Pop, cunoscut publicului ca vărul Săndel: ce conţine pentru voi vaccinul?”, a spus Valeriu Gheorghiţă, într-un mesaj video postat joi pe pagina de Facebook RO Vaccinare.

Într-un alt mesaj video, secretarul de stat la Ministerul Sănătăţii şi vicepreşedintele CNCAV Andrei Baciu a precizat că vaccinarea reprezintă pentru el posibilitatea de a îşi revedea prietenii, colegii şi familia în siguranţă şi fără mască.

Mesaj special pentru vaccinare

„Lucrăm împreună încă de la începutul pandemiei, însă este pentru prima dată când ne vedem şi lucrăm la interior, fără mască. Asta reprezintă pentru mine vaccinarea – posibilitatea de a-ţi revedea colegii, prietenii, familia, pe toţi cei dragi în siguranţă”, a explicat Baciu.

Lucian Mândruţă şi Mihai Bobonete au răspuns provocării

Lucian Mândruţă şi Mihai Bobonete au răspuns provocării lansate de coordonatorul campaniei naţionale de vaccinare împotriva COVID-19 Valeriu Gheorghiţă şi au explicat ce conţine pentru ei vaccinul. Amândoi au vorbit despre revenirea la normalitate şi au îndemnat lumea să se vaccineze pentru ca acest lucru să fie posibil cât mai curând.

„Ce conţine vaccinul? Conţine din nou plaja aceasta plină de oameni, fără griji. Conţine turele mele de la Bucureşti la Constanţa cu bicicleta. Conţine prieteni lângă tine, aproape, din nou, cu care poţi vorbi, cu care până la urmă te poţi şi îmbrăţişa. Vaccinul conţine, dacă mă uit bine, dor de libertate. Pentru mine, vaccinul conţine viaţa de dinainte de care îmi este tare, tare dor. Nu numai a mea, a tuturor, a noastră. Aşa că vaccinează-te, pentru că vaccinul nu este nimic altceva decât viaţa ta de dinainte întoarsă aşa cum era. Nu ţi-e dor de ea?”

Lucian Mândruţă

La rândul său, actorul Mihai Bobonete a spus că vaccinul conţine libertate şi o viaţă fără frică, fără ură, într-un cuvânt normalitate.

„Salutare. Am fost provocat de colonelul Valeriu Gheorghiţă să vă spun ce conţine vaccinul pentru mine şi în adevăratul sens al cuvântului – normalitate. Vaccinul conţine linişte şi un viitor aşa cum trebuie să îl avem şi un început de nouă viaţă trăită aşa cum trebuie. Liber, fără frici, fără ură, fără teamă, fără nimic. Vaccinul conţine un viitor excepţional. Vă recomand vaccinul şi vă spun că mie nu mi-a făcut rău, mi-a făcut bine. Văd că tuturor din jurul meu le face din ce în ce mai bine. Aşadar, vaccinaţi-vă! Provoc pe această cale să îmi spună Micuţu, Cabral, Bogdan Naumovici ce conţine pentru ei vaccinul”

Mihai Bobonete

CITEȘTE ȘI » WhatsApp primește un update important: va funcționa pe mai multe dispozitive, în paralel

Loteria Română

Loteria Română organizează campania “Te vaccinezi și câștigi”

nunțile

Nunțile și botezurile se pot ține până la 2 noaptea