Aplicația Citymapper s-a lansat în România

Aplicația Citymapper s-a lansat în România
Aplicația Citymapper s-a lansat în România

Aplicația Citymapper este acum disponibilă în București. Aceasta permite crearea unui traseu ce îmbină mersul pe jos, mijloacele de transport în comun și transportul alternativ.

Poți să navighezi oriunde în oraș, utilizând toate modurile publice de transport disponibile, împreună cu alte moduri de mobilitate bicicletă, scooter, trotinetă și mersul pe jos.

Citymapper există în toate orașele mari din lume. Parte din campania de expansiune globală “Citymapper everywhere”, echipa se concentrează în 2021 pe expansiunea în Europa, inclusiv România.

În Citymapper alegi destinația și îți sunt oferite diverse moduri de transport, împreună cu timpul de călătorie. Tot ce rămâne de făcut e să alegi ruta preferată și să urmărești destinația pe hartă.

Este cea mai versatilă aplicație de mobilitate, câștigând numeroase premii de-a lungul anilor. Ce face diferit este integrarea cu toate modurile de transport disponibile în fiecare oraș – precum Lime, metrou, tramvai, autobuz.

Accesând date locale de transport, te anunță dacă modul ales de transport are întârzieri în timp real. După ce ai ajuns la destinație, îți arată câți bani ai salvat și câte sarmale poți să mănânci acum că ai consumat niște calorii.

Poți downloada aplicația din AppStore sau din Google Play.

Aplicația de navigare urbană a fost fondată în 2011 în Londra de fostul angajat Google Azmat Yusuf. Cu toate că aplicația e apreciată de 50 de milioane de utilizatori în cele 80 de orașe unde s-a dezvoltat, până acum a reușit să strângă destul de puțină investiție. Citymapper a primit 6,7 milioane de lire sterline pe platforma de crowdfunding Crowdcube. Cu toate acestea, încă nu a găsit un model de business de succes.

Citește și: 15 aplicații utile pentru București » Informații despre trafic, restaurante, parcări și filme

download

Filme și seriale noi pe Netflix în luna iunie 2021

Conacul Niculescu-Dorobanţu

Conacul Niculescu-Dorobanţu se vinde cu aproape 500.000 de euro