Creșa „Greierașul” a fost inaugurată în Sectorul 3 de primarul Robert Negoiță

Cresa "Greierașul"

Primarul Sectorului 3, Robert Negoiță, a inaugurat astăzi, 28 octombrie, creșa „Greierașul”, din strada Marin Pazon nr. 2B, care va intra imediat în funcțiune pentru copiii locuitorului Sectorului 3.

Creșa „Greierașul” are o capacitate de 50 de locuri (cinci grupe) și un program de funcționare de luni până vineri între orele 6.30- 18.00. Copiii locuitorilor Sectorului 3 beneficiază de o creșă construită și dotată după ultimele standarde europene, în care vor primi servicii de îngrijire și educație timpurie, de calitate.

La creșa „Greierașul” se respectă normele igienico-sanitare

Conform celor din Primărie, „spațiile generoase în care își vor desfășura activitatea copiii, respectiv săli de joc și dormitoare, sunt dotate cu mobilier cu un design vesel și atragător, adecvat vârstei și corespunzător nevoilor acestora, precum și cu grupuri sanitare proprii, amenajate și dotate cu obiecte sanitare adaptate vârstei, respectându-se toate normele igienico-sanitare în vigoare”.

„Așa cum ne-am angajat creștem masiv capacitatea la creșe și la grădinițe. Avem zece clădiri în lucru în acest moment. Pe lângă cea de acum, alte trei vor fi inaugurate în perioada imediat următoare. Aceasta este complet pregatită să primească copii. Este o zonă pe care noi am tratat-o cu multă atenție în ultimii opt ani de zile și în următorii patru ani vom avea aceași preocupare în această direcție”

Robert Negoiță, primar sectorul 3

Înscrieri on-line pentru creșa „Greierașul”

Mihaela Ungureanu, director executiv al Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 3 a declarat: „Am reușit să finalizăm și să soluționăm toate cererile aflate pe lista de așteptare. Ne bucurăm că am avut această ocazie și susținerea domnului primar în mod constant și drept urmare după data de 1 noiembrie îi așteptăm pe micuți în noile creșe”.

Locurile din noua creșă vor fi ocupate de către copiii ai căror părinți au depus cerere de înscriere în aplicația online, în sesiunea desfășurată, în perioada 22-26 iunie 2020, care au avut ca primă opțiune Creșa „Greierașul” și care, în prezent, se află pe lista de așteptare a acestei creșe. Aprobarea cererilor se va efectua în funcție de numărul de ordine de pe lista de așteptare.

Citește și » Probleme cu căldura și apa caldă? Nicuşor Dan, anunț important pentru bucureștenii: “Vom avea sute de avarii”

Cetățenii Sectorului 1 pot depune cererile pentru acordarea ajutorului de încălzire

Cetățenii Sectorului 1 pot depune cererile pentru acordarea ajutorului de încălzire

Nicușor Dan

Nicușor Dan a depus jurământul ca primar general: „Cer bucureștenilor răbdare și solidaritate!”