Probleme cu căldura și apa caldă? Nicuşor Dan, anunț important pentru bucureșteni: „Vom avea sute de avarii”

Nicusor Dan, noul primar ales al Bucureștiului

Toţi bucureştenii vor avea căldură și apă caldă în această iarnă, afirmă primarul ales al Capitalei, Nicuşor Dan, care adaugă totuși că vor exista „câteva sute de avarii”.

Noul edil a comentat problema sistemului de termoficare din Bucureşti şi a precizat că trebuie pregătit un management de avarie.

„Asta e tot ce putem face în această iarnă şi este ce am spus şi în campania electorală. Pentru asta e nevoie de echipamente, de exemplu de detectoare ca să nu se ducă oamenii să vadă de unde iese aburul, ci să detecteze exact unde este avaria.

E nevoie de echipe, nu sunt suficiente la nivelul municipalităţii şi atunci trebuie să faci nişte licitaţii de urgenţă ca să mai aduci nişte privaţi care să intervină. Trebuie să ai deja materialele în stoc cu care se intervine, adică acele bucăţi de conductă cu care să înlocuieşti”, a declarat primarul ales al Capitalei, într-o intervenție la Digi24.

„Toată lumea va avea căldură şi apă caldă!”

Întrebat cât la sută dintre bucureşteni pot miza pe apă caldă şi căldură în calorifere, noul primar al Capitalei a declarat: „Toată lumea va avea căldură şi apă caldă, dar o să avem câteva sute de avarii. Promisiunea este că în modul cel mai transparent o să le facem, o să le rezolvăm în cel mai scurt timp posibil. Asta este miza pentru aceste următoare săptămâni. Bineînţeles, începând cu primăvară, când vremea o permite, o să încercăm să luăm bani europeni şi o să încercăm să facem treaba serioasă de înlocuire a reţelei”.

„Asta este o promisiune, că o să îmbunătăţim semnificativ relaţia cu bucureştenii pe această chestiune. În primul rând o să răspundă tot timpul cineva la telefon, în al doilea rând o să spunem foarte onest care este termenul în care se va rezolva acea avarie”

Nicușor Dan, primarul ales al Bucureștiului

Conform datelor oficiale publicate de Biroul Electoral Central, Nicușor Dan a fost ales primar al Municipiului București cu 42,82%. Dan a obținut la alegerile din 27 septembrie 282.631 de voturi dintr-un total de 660.118 voturi valabil exprimate.

21 dintre cele 55 de mandate de consilieri au fost câștigate de PSD, partid urmat de USR-PLUS cu 17 mandate, PNL cu 12 mandate şi PMP cu 5 mandate.

Citește și » CTP e nervos: “Prefectul Capitalei este dobitocul perfect”

Tintoretto la Muzeul National de Arta

Muzeul Național de Artă. El Greco și Rembrandt la București și alte 5 capodopere de văzut

16.000 de locuinţe ar putea fi predate până la finalul anului în Bucureşti

16.000 de locuinţe ar putea fi predate până la finalul anului în Bucureşti